top of page
IMG_7099.jpg

Ouder en Kind Yoga

De voordelen op een rijtje. 

01

Samen bewegen 

Tijdens de les gaan we samen bewegen en ondersteunen we elkaar. Voor jou fijn om even te bewegen, en voor je kindje een kans om spelenderwijs motorisch te ontwikkelen. Al dat springen, klauteren en balanceren draagt bij aan de groei van jouw kindje.

03

Adem

Spelenderwijs oefenen we met adem. Grote ballonen opblazen of bootjes over de golven laten varen. Zo werken we aan het bewustzijn van ademhaling en leren we hoe het kan helpen als je kind moe, boos of gespannen is om zo stress bij je kind en bij jou te verlichten. 

02

Vertrouwen 

Tijdens de les heb je een heerlijk moment alleen voor jou en je kind. Zo kan je zien wat je kind leuk of spannend vindt. Door dat samen te doen, werken we aan de onderlinge band tussen jullie. En dat is natuurlijk ook heel goed voor het zelfvertrouwen van je kleintje. 

04

Emotie regulatie

In de lessen wordt er heel veel gelachen, maar mogen de kinderen ook verdrietig, verveeld of boos zijn. Juist door aandacht te geven aan alle emoties leren we kinderen hoe hiermee om te gaan. En dat het okay is om niet altijd blij te zijn. 

bottom of page