top of page

Over de lessen

Ouder en Kind Yoga, wat is dat? 

IMG_6699.jpg

Samen op de mat.

 Samen op de mat bewegen, ademen en ontdekken. Ouders ondersteunen en begeleiden hun kinderen terwijl ze balanceren, bewegen en soms zelfs vliegen!

 

We verkennen ademhalingsoefeningen om kalmte te vinden, en om te leren hoe we dit kunnen inzetten tijdens momenten van stress.

 

Elk les heeft een thema, geïnspireerd op seizoenen, boeken of fantasie. Daarmee ontwikkelen we de verbeelding en begrip van emoties. Samen bewegen we door verhalen en vinden we rust.

Sabrina, oprichter van Mukha Kids Yoga:

"Na negen maanden te hebben uitgekeken naar ons kindje was het eerste jaar niet wat we hadden verwacht. Het heeft echt even geduurd voordat ik gewend was aan mijn rol als moeder en mijn kind leerde kennen. Het is voor mij een achtbaan van plezier, liefde, maar ook uitdagende momenten. Ik geloof dat het belangrijk is om open te zijn over de dubbelzijdigheid van ouderschap.
 

We zijn veel bezig met onze kinderen, maar quality time is soms lastig. Door onze lessen hoop ik ruimte te creëren waarin ouders en kinderen samen kunnen groeien, ontspannen en genieten van het moment.

 

Mukha betekent 'gezicht' of 'aangezicht', vertaalt vanuit het Sanskrit. Een verwijzing naar de blije koppies van de kids en het betekent voor mij ook dat alle emoties welkom zijn in de les."

Sabrina Vernooy
bottom of page